fbpx

A jövő könyvelőirodája

IBOOKR

Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy hogyan teheted hatékonyabbá és digitalizáltabbá a könyvelőirodádat, akkor DÍJMENTESEN töltsd le és olvasd el „A jövő könyvelőirodája: hatékony és digitalizált irodák titkai” című e-bookot. Ennek a könyvnek az olvasása a könyvelőirodád innovatívabbá, hatékonyabbá és versenyképesebbé tételének kulcsa lehet.

A könyvben felhőalapú szolgáltatásokról és automatizációról, CRM rendszerekről, marketingről és értékesítésről, kiberbiztonságról és adatvédelemről, ügyfélportálokról és digitális aláírásról olvashatsz. Ezek a témák mind kritikus fontosságúak a modern könyvelőiroda számára.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megtudd, hogyan lehet a könyvelőirodád a jövő könyvelőirodája. Kattints a linkre, és töltsd le az e-bookot MOST! Csatlakozz a digitális könyvelés forradalmához!”

>>E-book letöltése<<

 

Több érdekes cikk

A Jövő Könyvelője

Kisalföld Gazdaság legfrissebb (2021. 04.) számában kicsit többet megtudhattok rólunk. Az alábbi linken keresztül az egész magazin olvasható. 20. oldal…

Tovább

A győri Oxygen Média gazdasági magazinja készített velünk riportot.

A riportban Martin bemutatja az IBOOKR küldetését és használatának előnyeit vállalkozóknak és könyvelőknek egyaránt. (tovább…)

Tovább

Hogyan emelj árat?

Mindig aktuális téma, vannak akik jól csinálják és vanna akik nem. Az alábbi videóban Weiser István előadását láthatjátok árazás témában.…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up