fbpx

A jövő könyvelőirodája

IBOOKR

Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy hogyan teheted hatékonyabbá és digitalizáltabbá a könyvelőirodádat, akkor DÍJMENTESEN töltsd le és olvasd el „A jövő könyvelőirodája: hatékony és digitalizált irodák titkai” című e-bookot. Ennek a könyvnek az olvasása a könyvelőirodád innovatívabbá, hatékonyabbá és versenyképesebbé tételének kulcsa lehet.

A könyvben felhőalapú szolgáltatásokról és automatizációról, CRM rendszerekről, marketingről és értékesítésről, kiberbiztonságról és adatvédelemről, ügyfélportálokról és digitális aláírásról olvashatsz. Ezek a témák mind kritikus fontosságúak a modern könyvelőiroda számára.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megtudd, hogyan lehet a könyvelőirodád a jövő könyvelőirodája. Kattints a linkre, és töltsd le az e-bookot MOST! Csatlakozz a digitális könyvelés forradalmához!”

>>E-book letöltése<<

 

Több érdekes cikk

Hello Biznisz

Telekom írt rólunk, a cikk a Hello Biznisz magazinban jelent meg: Létezik egy szoftver – iBOOKR a neve – amelynek…

Tovább

A győri Oxygen Média gazdasági magazinja készített velünk riportot.

A riportban Martin bemutatja az IBOOKR küldetését és használatának előnyeit vállalkozóknak és könyvelőknek egyaránt. (tovább…)

Tovább

5 MI alapú online eszköz könyvelőknek

Készítettünk egy rövid e-bookot ami 5 olyan online eszközt mutat be, ami mesterséges intelligenciát használ és nagyon ajánlott könyvelők számára.…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up