Könyvelők Ügyfélgenerátora

Csatlakozz ma és kezdd el az ügyfélszerzés és az ügyféladminisztrálás automatizálását.

A rendszer teljes értékű működéséhez (e-mail küldés) szükség van Gmail fiókra, amit a beállítások alatti menüpontban tudsz beállítani.

Miért csatlakozz?

Ez az ügyfélgenerátor program kifejezetten könyvelőknek és könyvelő irodáknak lett kifejlesztve, hogy segítsen bővíteni üzleti tevékenységüket és növelni bevételüket ajánlások révén és automatizálja az ügyfélszerzéssel kapcsolatós teendőket (árajánlat, adatbekérés, szerződés kötés, átvilágítási űrlap készítés).

Hogyan működik könyvelőknek?

Regisztrálj a programunkba, és azonnal megkapod a saját admin felületed. Az admin felületen keresztül meghívhatod partnereidet, akik a te ajánlóid lehetnek. A partnerek beregisztrálhatnak a saját partner admin felületükbe ahol megkapják az egyedi toborzó linkjüket és toborzó kódjukat (weboldalba beépíthető). A partnerek a saját admin oldalukon követni tudják a saját ajánlásikból létrejött üzletet és jutalékuk mértékét. A könyvelő az admin felületén ajánlatot tud adni a toborzott új ügyfélnek, aki e-mailben el tudja fogadni az ajánlatot. Az elfogadott ajánlatra adatbekérőt tud küldeni a könyvelő egy gombnyomással, amit egy űrlap kitöltésével tud teljesíteni a leendő ügyfél. Kitöltött adatbekérő után lehetőség van egy gombnyomással kitöltött szerződést (pdf) és átvilágítási adatlapot küldeni (pdf).

Könyvelői regisztráció Könyvelői bejelentkezés Partner bejelentkezés