Hogy működik az IBOOKR?

Ismerd meg és próbáld ki a könyvelés új dimenzióját!

A könyvelés szingularitása

Egyedülálló módon teljesen automatizáltan végzi a könyvelést, nincs szükség emberi beavatkozásra.
Kattints a nagyobb képért!
 1. 1

  Adatgyűjtés és rögzítés

  Első alkalommal kösd össze az IBOOKR fiókod a NAV rendszerével, online számlázóddal, bankoddal és esetleg a webáruházaddal. Sikeres összekötés után az IBOOKR minden könyvelési adatot maga gyűjt össze és dolgoz fel. Nem kell többé a számlákkal bibelődnöd.

 2. 2

  Adóbevallások elkészítése

  Az összegyűjtött adatokat mesterséges intelligencia segítségével feldolgozzuk és minden hónapban elkészítjük az adóbevallásod. Értesítünk a határidőkről és az utalandókról.

 3. 3

  Naprakész pénzügyek

  Kövesd akár napi szinten a pénzügyeid az IBOOKR rendszerében. Az aktuális könyvelési adatok segítésével pénzügyileg tudatosabb és anyagilag sikeresebb vállalkozó lehetsz.

Mesterséges intelligencia a könyvelésben

Az MI segítségével digitalizáljuk és kategorizáljuk a számlákat és ezáltal tud megvalósulni a tényleges szoftveres könyvelési szingularitás.

A rendszer használatához nem kell értened a könyveléshez és nincs szükséged plusz könyvelőre. Egyszer összekötöd az IBOOKR rendszerét az általad használt online számlázóval és havonta feltöltöd a bankszámlakivonatod.

Az adatokat online számlázóból, bankszámla kivonatból és a NAV rendszeréből szedi. Ezek alapján ami oda bekerül az nem fog kimaradni a könyvelésből. Minden azonnal feldolgozásra kerül átlátható módon.

Gyakori kérdések

Kérdések és válaszok

A díjmentes "Kezdő" csomagot bármikor lemondható. A "Haladó" és "VIP csomagok" minimum 1 éves hűségidővel vehetők igénybe, ennek megfelelően a hűségidő lejártakor kötetlenül lemondhatóak. Amennyiben a hűségidő lejárta előtt szeretnéd a szolgáltatást felmondani akkor a hűségidőből fennmaradó hónapok díjának kifizetése után van lehetőség a szolgáltatás lemondására.

Az IBOOKR maga a könyvelőd és teljes mértékben helyettesíti a hagyományos könyvelői tevékenységet. 

Az IBOOKR teljes mértékben megfelel az aktuális magyar jogszabályoknak. Tartalmazza az aktuális adókulcsokat és befizetési határidőket.

A jobb könyvelők - ahogy mi is - rendelkeznek felelősségbiztosítással. A felelősségbiztosítás terhére anyagi felelősséget vállalunk az általunk okozott hibákért.

Jelenleg áfamentes egyéni vállalkozók részére tudunk könyvelési szolgáltatást nyújtani.

Kiemelt funkciók

Az IBOOKR működésének sarkalatos részei, amelyek nélkül nem lenne automatizált könyvelés.

Digitalizálás

A dokumentumok (számlák, bankszámla kivonatok, stb.) feltöltése után a rendszer felismeri a dokumentum típusát, majd kiolvassa tartalmát és digitálisan értelmezhetővé teszi.

Adatkapcsolatok

Az IBOOKR összekapcsolható online számlázókkal, bankokkal, webáruházakkal és a NAV központi rendszerével. Az összekapcsolás révén a könyvelési anyagok nagy részét nem kell neked összegyűjteni, mert a rendszer maga megteszi.

Kategorizálás

A mesterséges intelligencia több 10 ezer számla beolvasása után el tudja dönteni a költségszámlák típusát (pl tárgyi eszköz vagy ELÁBÉ, stb. ). Az így előkészített számlákat az algoritmus már könnyedén lekönyveli.

Könyvelési szingularitás

Az első könyvelő platform, amely elérte azt a határvonalat, ahol már a mesterséges intelligencia el tudja önállóan végezni a könyvelést emberi beavatkozás nélkül. 

Az ügyfeleink ezért szeretnek

Igyekszünk rendszerünket úgy fejleszteni, hogy ügyfeleink egyre magasabb elvárásainak is megfeleljünk.
“Csak feltöltöm a számlákat és digitalizálódnak

“Nincs többé elfelejtett számla.”

“Havonta 5 perc alatt megvan a könyvelésem”

“IBOOKR egyszerűen csak működik

“Olcsóbb és jobb mint a hagyományos könyvelés”

Próbáld ki az IBOOKR-t!

Díjmentes próba hónapok.
Arrow-up