fbpx

Hogy működik az IBOOKR?

Ismerje meg és próbálja ki a könyvelés új dimenzióját!

A könyvelés szingularitása

Egyedülálló módon teljesen automatizáltan végzi a könyvelést, nincs szükség emberi beavatkozásra.
Kattints a nagyobb képért!
 1. 1

  Adatgyűjtés és rögzítés

  Első alkalommal össze kell kötni a vállalkozó IBOOKR fiókját a NAV rendszerével, bankjával és esetleg a webáruházával. Sikeres összekötés után az IBOOKR minden könyvelési adatot maga gyűjt össze és dolgoz fel. Nem kell többé a könyvelési anyagokkal bibelődni.

 2. 2

  Adóbevallások elkészítése

  Az összegyűjtött adatokat mesterséges intelligencia segítségével feldolgozzuk és minden hónapban elkészítjük a vállalkozó adóbevallását. Értesítjük a vállalkozót a határidőkről és az utalandókról.

 3. 3

  Naprakész pénzügyek

  A folyamatos adatgyűjtés révén a vállalkozó napi szinten követheti pénzügyeid az IBOOKR rendszerében. Látványos és érthető pénzügyi grafikonokat nyújtunk számára. Az adatok megjelenítésével a vállalkozó jobban átláthatja a vállalkozása pénzügyeit ezáltal pénzügyileg tudatosabb és anyagilag sikeresebb vállalkozó lehet.

Mesterséges intelligencia a könyvelésben

Az MI segítségével digitalizáljuk és kategorizáljuk a számlákat és ezáltal tud megvalósulni a tényleges szoftveres könyvelési (szingularitás) automatizáció.

Az IBOOKR az Open Banking (PSD2) révén összeköthető a vállalkozó bankjával, így banki adatok minden nap bekerülnek a rendszerbe. Az IBOOKR a bankszámla tételekhez automatikusan hozzápárosítja a bevételi és költségszámlákat.

A manuálisan feltöltött és a NAV rendszeréből bekerült költségszámlákat az IBOOKR a számviteli törvény szerint kategórizálja.

Próbálja ki az IBOOKR-t!

…akár díjmentesen…

Kiemelt funkciók

Az IBOOKR működésének sarkalatos részei, amelyek nélkül nem lenne automatizált könyvelés.

Digitalizálás

A dokumentumok (számlák, bankszámla kivonatok, stb.) feltöltése után a rendszer felismeri a dokumentum típusát, majd kiolvassa tartalmát és digitálisan értelmezhetővé teszi.

Adatkapcsolatok

Az IBOOKR összekapcsolható online számlázókkal, bankokkal, webáruházakkal és a NAV központi rendszerével. Az összekapcsolás révén a könyvelési anyagok nagy részét nem kell neked összegyűjteni, mert a rendszer maga megteszi.

Kategorizálás

A mesterséges intelligencia több 10 ezer számla beolvasása után el tudja dönteni a költségszámlák típusát (pl tárgyi eszköz vagy ELÁBÉ, stb. ). Az így előkészített számlákat az algoritmus már könnyedén lekönyveli.

Könyvelési szingularitás

Az első könyvelő platform, amely elérte azt a határvonalat, ahol már a mesterséges intelligencia el tudja önállóan végezni a könyvelést emberi beavatkozás nélkül. 

Az ügyfeleink ezért szeretnek

Igyekszünk rendszerünket úgy fejleszteni, hogy ügyfeleink egyre magasabb elvárásainak is megfeleljünk.
“Négyszer több vállalkozót tudok kezelni, sokkal nagyobb a nyereségem
“Nincs többé későn érkező számla.
“Az ügyfeleim sokkal elégedetebbek
“IBOOKR egyszerűen csak működik
Több ügyfél kevesebb idegeskedés”
Arrow-up