fbpx

IBOOKR Timer használatba vétele

IBOOKR

Az alábbi leírás végigvezet az IBOOKR Timer beállításán és használatán.

Webes felület

1, Regisztrál be a https://ibookr.com/timer/register.php oldalon majd a bejelentkezési oldalon bejelentkezve lépj be a kezdőoldalra. A kezdőlapon fenn láthatod élőben a folyamatban lévő méréseket. Alatta pedig az utolsó 12 hónap havi és ügyfélbontású nézetét láthatod.

2, Hozz létre munkatársakat, kattints az „Új munkatársa létrehozás”menüpontra. A létrehozott munkatársakat a „Munkatársak kezelése” menüben törölheted.

3, Hozz létre ügyfeleket, kattints az „Új ügyfél létrehozás”menüpontra. A létrehozott ügyfeleket az „Ügyfelek kezelése” menüben törölheted.

4, Tudod szerkeszteni az „Időmérések szerkesztése” menüpontban a a munkatársak méréseit. Válaszd ki a dátumot és tudod módosítani vagy törölni az időmérést.

5, A „Részletes ügyfélnézet” menüpont alatt leszűrhetsz egy konkrét cégre és részletesen megnézheted adott időszakra vonatkozó feladattípusra bontott munkaidejét. Alatta pedig a napi bontásban látod a céggel töltött munkaidőt.

Munkatársi Windows-os alkalmazás használatbavétele

1, Töltsd és telepítsd a programot. Az alkalmazás telepítőjét innen tudod letölteni >>letöltés

Telepítés során előfordulhat hogy a Windows figyelmeztetést dob fel. A program semmilyen veszélyt nem jelent a számítógépedre!

Megoldás: Kattints a „További információ” (1.) linkre majd a „Futtatás mindenképpen” (2.) gombra

2, Telepítsd fel minden kollégád gépére. Javasolt, hogy tedd a Windows automatikusan elinduló programok közé. Ezt úgy tudod megtenni, hogy:

Nyomd le a Windows logó + R billentyűt, írd be a shell:startup parancsot, majd válasszd az OK lehetőséget. Ezzel megnyílik a Startup mappa. Ide csak egyszerűen húzd be az asztalra telepített IBOOKR Timer alkalmazás ikonját. Ha ezt megteszed akkor minden induláskor elindult az IBOOKR Timer programja is.

3, Amennyiben a programot elindítod jobb felső sarokban megjelenik a bejelentkezési felület. A webes felületen létrehozott munkatársak az ott megadott e-mail címmel és jelszóval tudnak belépni.

4, Belépést követően ügyfél és munkatípus választva elindíthatják az időmérést a „Feladat kezdése” gombbal. Cég csak akkor jelenik meg itt ha a webes felületen létrehozásra kerültek az ügyfelek az „Új ügyfél létrehozás” menüpontban.

5, Indítás után méri az időt. Az alkalmazás minden esetben a legfelső ablak, tehát sosem tűnik el a megnyitott programok és alkalmazások között.

6, A „Stop” gomb megnyomása után a mérés leáll és van mód szerkeszteni az utolsó mérést. A módosított mérést percben kell beírni a mezőbe. A Vissza gombbal vissza áll a kezdő képernyőre ahonnan újabb mérést lehet indítani.

 

 

 

Több érdekes cikk

A győri Széchenyi Egyetem alumni magazinja írt rólunk egy kiváló cikket.

Molnár Tamás és Papp Gábor találkozására vezethető vissza az IBOOKR története, melynek kiindulópontját egy könyvelési okos asszisztensre vonatkozó ötlet jelentette..

Tovább

Bankpárosító modul működése

Nézd meg az IBOOKR automatizált bankpárosító moduljának a működését. Hogy tudsz percek alatt bank alapján számlákat kiegyenlíteni. https://youtu.be/JYKFG4YP6y0?si=ToNjxqpaS5hSjXCD

Tovább

Az IBOOKR mesterséges intelligenciája

Sokan kérdeztek a mesterséges intelligencia fejlesztésünkről. A projekt nagy része bizalmas üzleti információnak számít, de van néhány érdekesség amit elárulhatunk.…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up