fbpx

IBOOKR Timer használatba vétele

IBOOKR

Az alábbi leírás végigvezet az IBOOKR Timer beállításán és használatán.

Webes felület

1, Regisztrál be a https://ibookr.com/timer/register.php oldalon majd a bejelentkezési oldalon bejelentkezve lépj be a kezdőoldalra. A kezdőlapon fenn láthatod élőben a folyamatban lévő méréseket. Alatta pedig az utolsó 12 hónap havi és ügyfélbontású nézetét láthatod.

2, Hozz létre munkatársakat, kattints az „Új munkatársa létrehozás”menüpontra. A létrehozott munkatársakat a „Munkatársak kezelése” menüben törölheted.

3, Hozz létre ügyfeleket, kattints az „Új ügyfél létrehozás”menüpontra. A létrehozott ügyfeleket az „Ügyfelek kezelése” menüben törölheted.

4, Tudod szerkeszteni az „Időmérések szerkesztése” menüpontban a a munkatársak méréseit. Válaszd ki a dátumot és tudod módosítani vagy törölni az időmérést.

5, A „Részletes ügyfélnézet” menüpont alatt leszűrhetsz egy konkrét cégre és részletesen megnézheted adott időszakra vonatkozó feladattípusra bontott munkaidejét. Alatta pedig a napi bontásban látod a céggel töltött munkaidőt.

Munkatársi Windows-os alkalmazás használatbavétele

1, Töltsd és telepítsd a programot. Az alkalmazás telepítőjét innen tudod letölteni >>letöltés

Telepítés során előfordulhat hogy a Windows figyelmeztetést dob fel. A program semmilyen veszélyt nem jelent a számítógépedre!

Megoldás: Kattints a „További információ” (1.) linkre majd a „Futtatás mindenképpen” (2.) gombra

2, Telepítsd fel minden kollégád gépére. Javasolt, hogy tedd a Windows automatikusan elinduló programok közé. Ezt úgy tudod megtenni, hogy:

Nyomd le a Windows logó + R billentyűt, írd be a shell:startup parancsot, majd válasszd az OK lehetőséget. Ezzel megnyílik a Startup mappa. Ide csak egyszerűen húzd be az asztalra telepített IBOOKR Timer alkalmazás ikonját. Ha ezt megteszed akkor minden induláskor elindult az IBOOKR Timer programja is.

3, Amennyiben a programot elindítod jobb felső sarokban megjelenik a bejelentkezési felület. A webes felületen létrehozott munkatársak az ott megadott e-mail címmel és jelszóval tudnak belépni.

4, Belépést követően ügyfél és munkatípus választva elindíthatják az időmérést a „Feladat kezdése” gombbal. Cég csak akkor jelenik meg itt ha a webes felületen létrehozásra kerültek az ügyfelek az „Új ügyfél létrehozás” menüpontban.

5, Indítás után méri az időt. Az alkalmazás minden esetben a legfelső ablak, tehát sosem tűnik el a megnyitott programok és alkalmazások között.

6, A „Stop” gomb megnyomása után a mérés leáll és van mód szerkeszteni az utolsó mérést. A módosított mérést percben kell beírni a mezőbe. A Vissza gombbal vissza áll a kezdő képernyőre ahonnan újabb mérést lehet indítani.

 

 

 

Több érdekes cikk

Árazás és válságkezelés

Az IBOOKR díjmentes rendezvénnyel kedveskedik partnereinek. Vedd fel a kesztyűt és gyere ki győztesen a válságból. A marketingpolitika legelemibb egysége…

Tovább

A győri Oxygen Média gazdasági magazinja készített velünk riportot.

A riportban Martin bemutatja az IBOOKR küldetését és használatának előnyeit vállalkozóknak és könyvelőknek egyaránt. (tovább…)

Tovább

A legigéretesebb Startup-ok között az IBOOKR

A Hiventures kiadta a 2021-es kiadványát amiben a több száz projektje közül az IBOOKR a legigéretesebbek között van. Köszönjük a…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up