fbpx

Nvidia Inception partnerek lettünk

IBOOKR

Örömmel jelenthetem be, hogy az Nvidia Inception partnerek lettünk. Az NVIDIA nagy fantáziát lát a mesterséges intelligencia fejlesztéseinkben és ezért több részletben lehívható 100 ezer dollár értékű szerver infrastruktúrával (Amazon AWS-en keresztül), továbbá online elérhető képzésekkel és eszközökkel támogatják cégünket.

A támogatásnak köszönhetően a nagy számítási kapacitást igénylő mestreséges intelligencia fejlesztésünket nagyban meggyorsítja. Nem kell többé több napon keresztül sajtát eszközeinken futtani a számításokat. Mostantól a legkorszerűbb szervereken dolgozzuk fel az adatokat.

 

Több érdekes cikk

Könyvelőiroda, amely már az IBOOKR-t használja

21. századi könyvelőiroda várja az új ügyfeleit (egyéni és társas vállalkozások) az ország egész területéről. Az énkönyvelőm.hu újgenerációs modern könyvelő…

Tovább

A Jövő Könyvelője

Kisalföld Gazdaság legfrissebb (2021. 04.) számában kicsit többet megtudhattok rólunk. Az alábbi linken keresztül az egész magazin olvasható. 20. oldal…

Tovább

A győri Széchenyi Egyetem alumni magazinja írt rólunk egy kiváló cikket.

Molnár Tamás és Papp Gábor találkozására vezethető vissza az IBOOKR története, melynek kiindulópontját egy könyvelési okos asszisztensre vonatkozó ötlet jelentette..

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up