fbpx

Új fejlesztések az IBOOKR-nál: A megnövekedett fejlesztőcsapat hajtja előre az innovációt!

IBOOKR

Örömmel jelentjük be, hogy augusztus elején jelentős létszámbővítésen esett át a fejlesztőcsapatunk, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az IBOOKR sokkal nagyobb tempóban tudjon válaszolni az ügyfelek igényeire. Számunkra az Önök elégedettsége az első, ezért is döntöttünk a csapatunk megháromszorozása mellett.

Mi várható szeptemberben?

Szeptember elején az átalányadózás területén jelentős újításokat eszközölünk. Az új funkciók és fejlesztések nemcsak a felhasználói élmény javítását célozzák meg, hanem a rendszer stabilitásának növelését is. Az IBOOKR-nál mindig arra törekszünk, hogy a legfrissebb jogszabályi változásokat is kövessük, így a felhasználóink mindig naprakészek maradhatnak.

További jó hír, hogy szeptember végére befejezzük az új ÁFA modulunkat is. Ez a modul már képes lesz a fordított ÁFA számolások kezelésére is, így azok számára is megkönnyítjük a munkát, akik ezzel a speciális ÁFA típussal dolgoznak.

Nagy hangsúly a társas vállalkozások könyvelésén

Az átalányadós könyvelés mellett kiemelten foglalkozunk a társas vállalkozások könyvelésének automatizációjával. Tudjuk, hogy a társas vállalkozások könyvelése sokszor bonyolult és időigényes feladat, ezért az IBOOKR-nál, olyan megoldásokon dolgozunk, amelyekkel ezt a folyamatot egyszerűsíteni tudjuk.

A jó hír, hogy a megnövekedett fejlesztőcsapatunknak köszönhetően a terveink elképzeléseink szerint valósulnak meg. Így január 1-től már a társas vállalkozások is élvezhetik az IBOOKR rendszerében rejlő előnyöket!

Köszönjük, hogy az IBOOKR-t választják és bizalmukkal támogatják fejlődésünket. Várjuk visszajelzéseiket az új funkciókkal kapcsolatban, és reméljük, hogy az újításaink még hatékonyabbá teszik munkájukat!

Üdvözlettel,
Az IBOOKR csapata.

Több érdekes cikk

Okosrendszer az IBOOKRTŐL

Öntanuló, a hazai szabályokat is megismerő mesterségesintelligencia-szoftvert fejleszt a könyvelési folyamatok mintegy 85 százalékának automatizálására az IBOOKR. A csapat Hiventures…

Tovább

Az IBOOKR mesterséges intelligenciája

Sokan kérdeztek a mesterséges intelligencia fejlesztésünkről. A projekt nagy része bizalmas üzleti információnak számít, de van néhány érdekesség amit elárulhatunk.…

Tovább

Fejlesztő szintek az IBOOKR-nél

Fejlesztői csapatunkat tudásszintje teljesen heterogén. 20-65 éves kor és mindenféle tudásszint között vannak kollégáink. Az alábbi cikkben röviden leírjuk az…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up