fbpx

Új fejlesztések az IBOOKR-nál: A megnövekedett fejlesztőcsapat hajtja előre az innovációt!

IBOOKR

Örömmel jelentjük be, hogy augusztus elején jelentős létszámbővítésen esett át a fejlesztőcsapatunk, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az IBOOKR sokkal nagyobb tempóban tudjon válaszolni az ügyfelek igényeire. Számunkra az Önök elégedettsége az első, ezért is döntöttünk a csapatunk megháromszorozása mellett.

Mi várható szeptemberben?

Szeptember elején az átalányadózás területén jelentős újításokat eszközölünk. Az új funkciók és fejlesztések nemcsak a felhasználói élmény javítását célozzák meg, hanem a rendszer stabilitásának növelését is. Az IBOOKR-nál mindig arra törekszünk, hogy a legfrissebb jogszabályi változásokat is kövessük, így a felhasználóink mindig naprakészek maradhatnak.

További jó hír, hogy szeptember végére befejezzük az új ÁFA modulunkat is. Ez a modul már képes lesz a fordított ÁFA számolások kezelésére is, így azok számára is megkönnyítjük a munkát, akik ezzel a speciális ÁFA típussal dolgoznak.

Nagy hangsúly a társas vállalkozások könyvelésén

Az átalányadós könyvelés mellett kiemelten foglalkozunk a társas vállalkozások könyvelésének automatizációjával. Tudjuk, hogy a társas vállalkozások könyvelése sokszor bonyolult és időigényes feladat, ezért az IBOOKR-nál, olyan megoldásokon dolgozunk, amelyekkel ezt a folyamatot egyszerűsíteni tudjuk.

A jó hír, hogy a megnövekedett fejlesztőcsapatunknak köszönhetően a terveink elképzeléseink szerint valósulnak meg. Így január 1-től már a társas vállalkozások is élvezhetik az IBOOKR rendszerében rejlő előnyöket!

Köszönjük, hogy az IBOOKR-t választják és bizalmukkal támogatják fejlődésünket. Várjuk visszajelzéseiket az új funkciókkal kapcsolatban, és reméljük, hogy az újításaink még hatékonyabbá teszik munkájukat!

Üdvözlettel,
Az IBOOKR csapata.

Több érdekes cikk

Könyvelőiroda, amely már az IBOOKR-t használja

21. századi könyvelőiroda várja az új ügyfeleit (egyéni és társas vállalkozások) az ország egész területéről. Az énkönyvelőm.hu újgenerációs modern könyvelő…

Tovább

A győri Széchenyi Egyetem alumni magazinja írt rólunk egy kiváló cikket.

Molnár Tamás és Papp Gábor találkozására vezethető vissza az IBOOKR története, melynek kiindulópontját egy könyvelési okos asszisztensre vonatkozó ötlet jelentette..

Tovább

Hogyan emelj árat?

Mindig aktuális téma, vannak akik jól csinálják és vanna akik nem. Az alábbi videóban Weiser István előadását láthatjátok árazás témában.…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up