fbpx

Könyvelés és a Mesterséges Intelligencia (videó)

IBOOKR

Kerekasztal beszélgetés a mestreséges intalligencia könyvelésben betöltött szerepéről könyvelőkkel és független szakértőkkel a Magyar Könyvelők Országos Egyesületével közös szervezésben.

1, Mi is valójában a mesterséges intelligencia? Miért volt rá szükség? Mert sokan keverik például azzal, hogy a ChatGPT az maga az MI.
2, Hogyan segítheti a könyvelést, vagy bármely szakágat a fejlődésben? Mennyire elérhető áron tudunk hozzájutni, nyilván a ChatGPT most ingyenes, de gondolok itt a különböző ágazati modellekre, amit különböző cégek fejlesztenek, mint például az iBookr?
3, Mennyire személytelenednek el az MI vezérelt modellek miatt az egyes szakmák? Hiszen gépek kommunikálnak gépekkel? Ha a gép megcsinálja, akkor a kiszolgáló emberek munkájára nem lesz szükség? Az ipari forradalom idején is elhangzott ez a kérdés sokak szájából.
4, Tekinthető ő jogi személynek, vagy attól függ, hogy ki az üzemeltetője? De ki valójában az üzemeltetője, aki írja az algoritmusokat, vagy aki felhasználja? Hiszen, ha rosszul tanul meg valamit, azért ki a felelős?
5, A globalizációt nagyban elősegíti az MI. De lehet ránk veszélye? A sci-fi filmekből ismerünk AI-okat, Pl. Resident Evil-ből a kislány, A farkas gyermekei sorozatból az Anya és Apa, Vasember AI-ja. Nem mindenhol volt veszélytelen.

Több érdekes cikk

Könyvelői Pozíció

Álláshirdetés - Könyvelő, IBOOKr.ai Kft A IBOOKr.ai Kft, egy innovatív, dinamikusan fejlődő technológiai cég, keresi következő csapattagját könyvelői pozícióra, ahol…

Tovább

Árazás és válságkezelés

Az IBOOKR díjmentes rendezvénnyel kedveskedik partnereinek. Vedd fel a kesztyűt és gyere ki győztesen a válságból. A marketingpolitika legelemibb egysége…

Tovább

A legigéretesebb Startup-ok között az IBOOKR

A Hiventures kiadta a 2021-es kiadványát amiben a több száz projektje közül az IBOOKR a legigéretesebbek között van. Köszönjük a…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up