fbpx

Könyvelés és a Mesterséges Intelligencia (videó)

IBOOKR

Kerekasztal beszélgetés a mestreséges intalligencia könyvelésben betöltött szerepéről könyvelőkkel és független szakértőkkel a Magyar Könyvelők Országos Egyesületével közös szervezésben.

1, Mi is valójában a mesterséges intelligencia? Miért volt rá szükség? Mert sokan keverik például azzal, hogy a ChatGPT az maga az MI.
2, Hogyan segítheti a könyvelést, vagy bármely szakágat a fejlődésben? Mennyire elérhető áron tudunk hozzájutni, nyilván a ChatGPT most ingyenes, de gondolok itt a különböző ágazati modellekre, amit különböző cégek fejlesztenek, mint például az iBookr?
3, Mennyire személytelenednek el az MI vezérelt modellek miatt az egyes szakmák? Hiszen gépek kommunikálnak gépekkel? Ha a gép megcsinálja, akkor a kiszolgáló emberek munkájára nem lesz szükség? Az ipari forradalom idején is elhangzott ez a kérdés sokak szájából.
4, Tekinthető ő jogi személynek, vagy attól függ, hogy ki az üzemeltetője? De ki valójában az üzemeltetője, aki írja az algoritmusokat, vagy aki felhasználja? Hiszen, ha rosszul tanul meg valamit, azért ki a felelős?
5, A globalizációt nagyban elősegíti az MI. De lehet ránk veszélye? A sci-fi filmekből ismerünk AI-okat, Pl. Resident Evil-ből a kislány, A farkas gyermekei sorozatból az Anya és Apa, Vasember AI-ja. Nem mindenhol volt veszélytelen.

Több érdekes cikk

ChatGPT MI oktatás (nem csak) könyvelőknek

ChatGPT MI oktatás (nem csak) könyvelőknek Emeld magasabb szintre a hatékonyságod! Miről szól: Bemutatjuk a ChatGPT alap működését és könyvelőspecifikus…

Tovább

PHP fejlesztő – Laravel

Légy része a könyvelés megreformálásának! Fejlesztői csapatunk bővítéséhez keressük junior, medior vagy senior PHP fejlesztőnket. Ha van PHP és a…

Tovább

Nvidia Inception partnerek lettünk

Örömmel jelenthetem be, hogy az Nvidia Inception partnerek lettünk. Az NVIDIA nagy fantáziát lát a mesterséges intelligencia fejlesztéseinkben és ezért…

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up