fbpx

Könyvelés és a Mesterséges Intelligencia (videó)

IBOOKR

Kerekasztal beszélgetés a mestreséges intalligencia könyvelésben betöltött szerepéről könyvelőkkel és független szakértőkkel a Magyar Könyvelők Országos Egyesületével közös szervezésben.

1, Mi is valójában a mesterséges intelligencia? Miért volt rá szükség? Mert sokan keverik például azzal, hogy a ChatGPT az maga az MI.
2, Hogyan segítheti a könyvelést, vagy bármely szakágat a fejlődésben? Mennyire elérhető áron tudunk hozzájutni, nyilván a ChatGPT most ingyenes, de gondolok itt a különböző ágazati modellekre, amit különböző cégek fejlesztenek, mint például az iBookr?
3, Mennyire személytelenednek el az MI vezérelt modellek miatt az egyes szakmák? Hiszen gépek kommunikálnak gépekkel? Ha a gép megcsinálja, akkor a kiszolgáló emberek munkájára nem lesz szükség? Az ipari forradalom idején is elhangzott ez a kérdés sokak szájából.
4, Tekinthető ő jogi személynek, vagy attól függ, hogy ki az üzemeltetője? De ki valójában az üzemeltetője, aki írja az algoritmusokat, vagy aki felhasználja? Hiszen, ha rosszul tanul meg valamit, azért ki a felelős?
5, A globalizációt nagyban elősegíti az MI. De lehet ránk veszélye? A sci-fi filmekből ismerünk AI-okat, Pl. Resident Evil-ből a kislány, A farkas gyermekei sorozatból az Anya és Apa, Vasember AI-ja. Nem mindenhol volt veszélytelen.

Több érdekes cikk

A győri Oxygen Média gazdasági magazinja készített velünk riportot.

A riportban Martin bemutatja az IBOOKR küldetését és használatának előnyeit vállalkozóknak és könyvelőknek egyaránt. (tovább…)

Tovább

KATTexpo.hu

I. Könyvelés Automatizációs és Technológiai expot tervezzük február 29-re, amelynek célja a könyvelői szakma számára megismertetni a legújabb technológiai megoldásokat…

Tovább

A győri Széchenyi Egyetem alumni magazinja írt rólunk egy kiváló cikket.

Molnár Tamás és Papp Gábor találkozására vezethető vissza az IBOOKR története, melynek kiindulópontját egy könyvelési okos asszisztensre vonatkozó ötlet jelentette..

Tovább

Ne feledd, iratkozz fel!

Vállalkozás pénzügyeivel kapcsolatos hasznos és érdekes tartalmak.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Arrow-up